sfeerbeeld website enson

DTP | oog voor detail


Maatregelen rondom coronavirus
Enson volgt de richtlijnen van het RIVM en neemt de nodige maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan:
  • Onze mensen werken waar mogelijk thuis, maar wij zijn gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail.
  • Onze productie draait met een aangepaste bezetting door, zodat de verwerking van uw drukwerkorders gewaarborgd blijft.
  • We beperken het bezoek van klanten en leveranciers zo veel mogelijk.
  • Bij het bezorgen of afhalen van goederen op onze locatie en bij klanten houden wij minimaal 1,5 meter afstand. Waar van toepassing tekenen wij namens de klant voor ontvangst.
  • We besteden extra aandacht aan schoonmaak en desinfectie in ons pand.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze ongewone tijd. Blijf gezond!

Tarieven alleen zeggen niets. Het is het resultaat dat telt: gestructureerd werk, afgeleverd door echte vakmensen, die de grafische pakketten door en door beheersen. Dát staat bij ons op de eerste plaats.


Door het volledig beheersen van de meest recente versie van InDesign, in combinatie met het gebruik van zelf ontwikkelde scripts en plugins, realiseren wij niet alleen documenten met een eenduidige structuur, maar bereiken we juist daardoor ook ongekende 'snelheden'. Hierdoor winnen wij het per saldo met gemak van aanbieders met ‘lage’ tarieven.


Gestructureerde documenten zullen overigens ook altijd leiden tot veel minder kosten in de vaak onontkoombare correctie-fasen.


Met minder nemen wij geen genoegen.

Bij ons is en blijft DTP een vak. Een vak dat we meer dan serieus nemen. Een vak dat geschoold en ervaren grafisch personeel vereist.
Mede daardoor is ons eindproduct altijd een digitaal bestand zónder technische gebreken.


Goede documenten, daadwerkelijk klaar voor verdere verwerking!


Alle rechten voorbehouden   |   © 2020   Enson bv

Contact


map icon Ekkersrijt 4406
5692 DK   Son

+31 (0)499 - 49 19 99
info@enson.nl

Opdracht plaatsen
orders@enson.nl

Offerte aanvragen
offertes@enson.nl